Even voorstellen… Dounia

 

In maart 2018 is Dounia het team van Frank komen versterken. Ze houdt zich binnen het team met name bezig met de financiële administratie, en alles wat daarbij komt kijken. En dat is natuurlijk best veel, in een klein team wat intensief samenwerkt. Dounia: “Mijn interesse in financiële administratie is er al lang, en met een eerder diploma en huidige vervolgopleiding in deze richting, ben ik blij om me te mogen toevoegen aan het team bij frank. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop hier veel te mogen te leren en bereiken!

 

De manier waarop bij Frank met klanten wordt omgegaan, past heel erg bij hoe ze zelf als mens in elkaar zit. Dounia: “Eerder werkte ik in een hele andere branche, en daar draaide alles om service. Dat wil ik graag doorzetten in mijn werk voor Frank. Ik help graag anderen. Ook bij Frank merk je dat iedereen de klant echt wil helpen. Of dat nou gaat om het oplossen van een probleem of het zoeken naar een antwoord op een vraag. Als het dan lukt, als je het voor elkaar krijgt… Vooral als het allemaal netjes geregeld is voor de klant en spic en span klaar ligt… dat geeft mij echt een kick.”

 

Bij Frank is naast aandacht voor het zakelijke, ook altijd aandacht voor het persoonlijke, bij klanten en bij medewerkers. Ook dat spreekt Dounia aan en ze vindt het dan ook prima dat we ook haarzelf wat meer persoonlijk leren kennen. Dounia: “Ik ben moeder van een geweldige zoon, adoptie ‘mama’ van een lieve hond uit Spanje en ga af en toe buiten rijden met de paarden. Verder maak ik graag uitstapjes met mijn kroost, zoals wandelen in het Zeeuwse landschap, strand of bos. Thuis vind ik het heerlijk om mijn creativiteit uit te oefenen in de keuken en heb ik een lichte kookboek verslaving.”