Even voorstellen… Jazzy

 

Als je opbelt naar frank, kun je sinds enige tijd Jazzy Coenen aan de telefoon krijgen, onze nieuwe assistent accountant. Jazzy is in 2021 bij ons gestart in een leer- en werktraject, met de ambitie dit binnen 1,5 jaar af te ronden. Hij is goed met cijfers, maar wat hij veel belangrijker vindt: hij wil daarmee ook iets betekenen voor mensen. Nou, dat kan bij frank!

 

Zijn eerste indruk van het werken bij frank is precies wat hij ervan verwachtte. Jazzy: “Ik was al onderweg naar huis, toen mijn mentor op school me terugriep ‘Jazzy, heb echt wat leuks voor jou!’.” En dat bleek zo te zijn. Frank had net contact opgenomen met een vacature. Jazzy: “Ik heb als eerste de website bekeken. Die voelde meteen als een warm welkom. Een klein en hecht team, het voelde meteen vertrouwd. Het sollicitatiegesprek verliep ook zo. Je merkt dat Frank veel belangstelling heeft voor zijn collega’s.”

 

Waarom hij de accountancy ingaat? Een interessante vraag als je weet dat hij eigenlijk een militaire achtergrond heeft. Jazzy: “Als ik daarin was doorgegaan, had ik mijn hele sociale leven moeten omgooien. En tegelijkertijd trok het me ook om met cijfers te werken. Ook daarmee kun je veel betekenen voor mensen. Ik wil geen baan waar je een hele dag achter een computer zit, zomaar wat te doen. Het is belangrijk om alles financieel zakelijk op orde te hebben, en ik vind het interessant om me in de hele context te verdiepen.”

 

Zijn achtergrond brengt ook voordelen mee: “Zeker, ik ben gedisciplineerd, qua werk heel constant en ik voel me snel verantwoordelijk. Ook dit werk doe je samen.” Op dit moment houdt hij zich nog wel vooral bezig met het verwerken van inkoop en verkoop. Maar hij hoopt wel te groeien bij frank. Jazzy: “Ik leer nu de processen kennen en omgaan met het systeem. Mijn ambitie is wel om later in mijn carrière steeds meer contact te krijgen met klanten. Omdat elke klant zijn eigen verhaal heeft en dat maak het allemaal net wat leuker!”