Twinfield Samenwerken

 

 

Sinds 2012 hebben wij voor onze klanten ingezet op een vergaande digitalisering van de financiële administratie. Ons belangrijkste doel is dat de klant er minder werk aan heeft, maar ondanks de vele digitale hulpmiddelen en hoge mate van automatisering is dat nog niet vanzelfsprekend. Niet zonder korte communicatielijnen én duidelijke afspraken! Daarom werken wij vanaf 2020 met het nieuwe Twinfield Samenwerken.

 

Voor veel ondernemers blijkt de grote diversiteit aan softwareprogramma’s nogal eens verwarrend. Bonnetjes blijven liggen, informatie wordt niet op tijd ontvangen of verstuurd en voor je het weet is het overzicht zoek. Vooral als niet duidelijk is wat je precies moest doen. Het gevolg: een administratie die niet up-to-date is én achteraf juist meer tijd kost. Daarnaast werkt het niet altijd handig met verschillende kanalen voor de communicatie. Wie kent het niet dat je heel je mail afzoekt naar een bericht… en achteraf bedenkt dat het om een appje ging?

 

Slimmer samenwerken – met Twinfield Samenwerken
Vanaf 2020 gaan wij dit als kantoor stroomlijnen met het nieuwe Twinfield Samenwerken. Binnen deze tool leggen we afspraken vast in zogenoemde ‘serviceovereenkomsten’: wie doet wat wanneer? Je kunt reminders ontvangen via de app op je mobiel. Je kunt ook berichten naar onze administratie- of accountantskantoor sturen, die dan meteen in het dossier komen. Geen vertragingen meer in de verwerking van bijvoorbeeld facturen en bonnetjes. We hoeven elkaar dus niet meer te bellen of e-mails te sturen om te weten hoe het ervoor staat.

 

Hoe werkt het?
Twinfield samenwerken is een pakket waarin je vooraf dingen vastlegt die je met elkaar afspreekt.

  • Wie doet wat en wanneer: dit leggen we transparant vast in een online samenwerkingsovereenkomst: inzichtelijk voor onze klanten en voor ons
  • De samenwerkingsovereenkomst wordt gelijk omgezet in werkprocessen en taken – met signaleringen!
  • Een uniek, eigen en eenvoudig communicatiekanaal, om alle informatie met elkaar te delen. Je weet dus precies wat je hebt ontvangen en verstuurd.

 

Wil je meer weten over Twinfield Samenwerken? Bel of mail ons gerust voor een afspraak!

Frank