Boekhouding

 

Als je het sec bekijkt, doen wij natuurlijk hetzelfde als ieder ander accountantskantoor. Maar hoe we dat invullen, daarin zijn we toch net persoonlijker dan andere accountants- of administratiekantoren. Dan gaat het er niet alleen om wat we doen maar belangrijker nog: waarom wij het op onze manier doen. Neem nou het verwerken van de administratie van onze klanten.


Boekhouding klinkt lekker oubollig, maar eigenlijk komt het daar nog steeds op neer. De financiële administratie inzichtelijk maken en daar relevante informatie uit halen. Die informatie kan zijn wat je wettelijk moet bijhouden (voor de fiscale aangiften) of wat je als ondernemer nodig hebt om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

 

Digitaliseren voor jouw gemak
Er zijn weinig ondernemers die voor hun plezier met hun administratie bezig zijn. Daarom moet het zo efficiënt en eenvoudig mogelijk worden gemaakt. Dus wij digitaliseren wat kan en zorgen ervoor dat er minder menselijk handelen aan te pas komt. Wij stemmen de software en onze werkzaamheden zoveel mogelijk af op de behoeften en de wensen van onze klant. Welke online software jij als ondernemer wilt gebruiken is voor ons niet belangrijk. Uiteraard zijn er wel minimum kwaliteitseisen, maar wij passen ons makkelijk aan.

 

Inzicht in je financiën: waar ga je heen?
Aan de andere kant zetten wij niet in op digitaliseren omdat het kan of omdat het zo cool of leuk zou zijn. We zijn gewoon steeds op zoek naar nieuwe, betere en efficiëntere mogelijkheden om de financiële administratie te verwerken en de daarin besloten informatie inzichtelijk te maken.

En dan gaat het natuurlijk niet zozeer om dat financiële inzicht op zich, minstens zo belangrijk is: waar wil je heen gaan als ondernemer? Wat zijn jouw toekomstplannen? Tegen welke problemen loop je aan? Welke beslissingen moet je gaan nemen? Daar willen wij het graag met jou als ondernemer over hebben! En ja, dan moeten die cijfers wel up to date en helder zijn…

 

Net als bij iedere andere accountant of ander administratiekantoor mag je erop rekenen dat wij je administratie keurig en op tijd verwerken. Wij werken misschien zelfs met dezelfde boekhoudsystemen en draaien dezelfde overzichten uit. Maar het grote verschil: Frank is en blijft de accountant die je kent.

 

Frank