Even voorstellen… Jaimy

 

Sinds de zomer van 2019 maakt Jaimy Martens deel uit van het team van frank. Eerst liep hij twee keer stage, inclusief zijn afstudeerstage voor de opleiding bedrijfsadministrateur niveau 4, die hij afrondde in 2,5 jaar tijd. Sinds januari 2020 is hij in vaste dienst bij frank, waar hij na de zomer begon aan de opleiding HBO accountancy. Jaimy: “In de loop der jaren heb ik hier veel geleerd, en daar ben ik Frank erg dankbaar voor. Het was een goede keuze 4 jaar geleden om hier te solliciteren!”

 

Jaimy: “Sinds mijn start hier zijn mijn werkzaamheden natuurlijk veel breder geworden. Eerst hield ik mij voornamelijk bezig met de inkoop- en verkoopfacturen. Nu voer ik ook besprekingen met klanten over hun jaarcijfers of tussentijdse gesprekken, daarnaast verwerk ik de hele administratie van A tot Z en maak ik de jaarcijfers voor de klanten op. Die afwisseling is leuk. Als ik mensen vertel waar ik werk, krijg ik regelmatig de reactie ‘dat is toch een klein kantoor’, of ‘krijg je dat wel allemaal weggewerkt’? Maar frank. is geen klein kantoor, we hebben alleen een klein team van mensen.

 

.   

 

Het kleine team is ook de reden waarom ik destijds voor frank. heb gekozen.  De lijnen zijn kort, we kunnen snel schakelen en (zoals ik hoopte en ook is gebleken) je krijgt eerder verantwoordelijkheden dan bij een kantoor met verschillende afdelingen. Soms is het inderdaad wel druk zoals bij de kwartaalafsluiting voor de btw of de jaarcijfers. In het begin zag ik soms door de bomen het bos niet meer, maar achteraf merk je hoeveel je hebt geleerd: je leert hoe je iets doet, en je ontwikkelt je als professional en als persoon. Ook de waardering van de klant en/of van Frank groeien mee.

 

.   

 

We zijn een hecht team en weten wat we aan elkaar hebben. Zo vormen Frank en ik, nu samen met Kimberly, een professioneel, enthousiast en gezellig team. Op kantoor hebben we het over zakelijke, maar ook over persoonlijke dingen. Na het werk fitness ik graag en in het weekend ben ik te vinden op het voetbalveld. Ik hou van actieve, ontspannende dingen met mijn vriendin of vrienden: een weekendje weg, een hapje en een drankje doen of lekker wandelen. Frank is daar echt in geïnteresseerd en helpt je waar hij kan. Hij heeft met ons, maar ook met klanten, echt een band.”

 

Tot slot de vraag hoe Jaimy’s toekomst eruitziet bij frank? Jaimy: “Mijn doelstelling bij frank. is dat ik me nog meer kan verbeteren in de werkzaamheden die ik momenteel al doe en dat ik nog verder kan doorgroeien in het bedrijf. Ik hoop dat ik ook steeds meer nieuwe werkzaamheden kan en mag gaan doen, zodat ik dit vak steeds verder kan ontdekken. Zodat ik ook steeds meer kan betekenen voor de klant!”