Even voorstellen… Jaimy

 

Sinds de zomer van 2019 is ons team aangevuld met Jaimy Martens. Jaimy heeft zijn opleiding gevolgd aan het Scalda in Middelburg. In het laatste jaar liep hij zes maanden stage bij ons. Jaimy: “Na mijn stage wilde ik heel graag blijven. Ik hield me eerst nog vooral bezig met de inkoop- en verkoopfacturen en daar komen elke dag nieuwe uitdagingen bij. Ik ben daar heel erg blij mee, want ik wil veel nieuwe onderdelen van dit mooie vak leren.” Jaimy is inmiddels alweer gestart met de accountantsopleiding.

 

Jaimy: ‘’Voordat ik ging solliciteren bij Frank, zo mag ik hem ook noemen, had ik eerst goed de website doorgenomen. Ik merkte dat er in een klein hecht team gewerkt werd en dat sprak me erg aan. Op een groot bedrijf mag je je meestal maar met een beperkt aantal elementen bezighouden, hier komt echt alles aan bod. De stage was bedoeld om jezelf verder te ontwikkelen en dat kon hier heel erg goed. Daar ben ik iedereen ook dankbaar voor. De klik tussen Frank en mij was er eigenlijk direct al en dat is belangrijk om goed te kunnen presteren. Ook binnen het team is het erg prettig samenwerken met mijn collega Tim. Ook van hen kan ik erg veel leren!”

 

Hij vindt het vooral ook erg leuk, dat het op het werk niet alleen over zakelijke dingen gaat:  Jaimy: “Frank is echt geïnteresseerd is in persoonlijke zaken. Mijn hobby´s zijn voetballen bij de vv. Terneuzen en fitnessen in de sportschool. Ik werk in mijn vrije tijd in een café in IJzendijke en bij mijn ouders in de Spar supermarkt in Sluiskil. Daar hebben we het op het werk ook over en dat is heel erg leuk. Frank heeft met de medewerkers, maar ook met de klanten, een heel erg goede band.”