Werken bij

frank. is op zoek naar een assistent-accountant. Heb je 3 tot 5 jaar werkervaring in de samenstelpraktijk en ben je klaar voor een serieuze stap? Niet zo maar een nieuwe uitdaging maar werken bij een accountant die echt anders in het vak staat? Dan wil frank. jou heel graag leren kennen!

Waarom wil jij frank. leren kennen?

Je vindt cijfers belangrijk maar je wilt meer dan nu met de ondernemer en zijn bedrijf bezig zijn. Je bent nieuwsgierig naar zijn ambities en de problemen waar hij tegenaan loopt. Je wilt geprikkeld worden om mee te denken over oplossingen en kansen om met je klant verder te komen. De wereld verandert snel, ook voor accountants en jij wilt onderdeel zijn van deze verandering. Niet volgen in de achterhoede, niet wachten tot je werkgever eindelijk zo ver is. Je wilt de ruimte krijgen om initiatief te nemen en daarin worden uitgedaagd.

Waarom wil frank. jou leren kennen?

Ik laat me graag overtuigen. Ik verwacht in elk geval passie voor het vak en voor de klant. Financiële administratie en rapportages maak je niet omdat het je werk is, maar omdat je je klant altijd up to date inzicht wilt geven. Je wilt elke dag bijleren – van klanten, van uitdagingen en van de branche. Je volgt ontwikkelingen op de voet. Je denkt zelf na hoe het anders kan, omdat je ziet dat het anders moet. Je ziet ontwikkelingen in de markt op het terrein van ICT niet als een bedreiging maar als kans, voor jezelf en de klant.

Dit moet je ook weten van frank.

Bij frank. ligt de lat hoog, maar we zijn ook een laagdrempelig, persoonlijk en betrokken adviesbedrijf. Geen traditioneel accountantskantoor, met stropdassen en marmer, maar adviseurs die schouder aan schouder naast de ondernemer staan. We zijn niet vernieuwend om het vernieuwen, maar omdat we daarmee onze klant beter van dienst kunnen zijn. Steeds een stapje hoger in kwaliteit, steeds efficiënter, zodat we juist meer tijd en aandacht voor de klant overhouden…

Wil je frank. nog steeds leren kennen?

Herken jij je hierin en durf je het aan om bij frank. te komen werken? Dan wil ik je graag leren kennen. Stuur je motivatie en cv naar frank@accountantfrank.nl.