Even voorstellen… Kimberly

 

Sinds het voorjaar van 2023 werkt Kimberly Samlal als administratief/secretarieel medewerker bij frank. Ze had nog geen ervaring in de branche, maar is erg enthousiast om een nieuwe uitdaging in de accountancywereld. Ze volgt de opleiding Bedrijfsadministrateur/Control specialist en verwacht binnen 1,5 jaar haar diploma te behalen. Ze kwam in een van de drukste perioden van het jaar, maar dat heeft haar niet afgeschrokken. Sterker nog: ze heeft het erg naar haar zin!

 

Kimberly woont in Zaamslag met haar vriend en dochtertje. Na haar zwangerschap kwam ze eind 2022 zonder werk te zitten. Kimberly: “Na mijn verlof was ik wat aan het rondkijken en kwam ik op LinkedIn een vacature tegen voor een administratief/secretarieel medewerker. Ik heb meteen de website van frank. bezocht en doorgelezen wat voor bedrijf het is. Ik dacht gelijk: solliciteren! Ik had dan wel niet veel ervaring, maar niet geschoten is altijd mis!”

 

Nog geen half uur later kreeg ze een mail of ze haar CV wou doorsturen: “Dat heb ik natuurlijk snel gedaan, en ja hoor, ik mocht op kennismaking gesprek komen. Eenmaal aangekomen bij het kantoor kreeg ik een bakje koffie of thee aangeboden en raakten we meteen in gesprek. Het was een heel fijn gesprek, waarin we allebei besproken hebben wat de verwachtingen zijn. Daarna heb ik 2 ochtenden meegelopen en ben ik zogezegd ‘blijven plakken’.”

 

Het sprak Kimberly vooral erg aan dat frank. een klein, persoonlijk bedrijf is: “In het verleden heb ik voor grote en kleine bedrijven gewerkt. Ik merkte dat een klein bedrijf mij meer aanspreekt, juist omdat ik heb ervaren, dat er meer tijd wordt gemaakt om uitleg te geven en je in te werken. Het leuke is dat je overal in meegekomen wordt en dat er ook iemand van mijn leeftijd werkt. En ik heb al gemerkt dat ik hier heel veel kan leren!”